Du er landet på Løbebælte.dk, det helt rigtige sted at finde løbebælte. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle løbebælte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Løbebælte Taske – Sort

  • Dagens pris: 39,50 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 79.00, nu kun 39,50.
    Du sparer 39 kr. / 50 %
  • Fundet hos PanzerScreen.dk

Vores første anbefaling er “Løbebælte Taske – Sort” som lige nu er på tilbud hos PanzerScreen.dk.

Her er prisen sat ned med 50 % og kan altså fås for kun 39,50 – en besparelse på 39 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Løbebælte Taske – Sort…

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

2: Løbebælte Taske – Blå

  • Dagens pris: 39,50 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 79.00, nu kun 39,50.
    Du sparer 39 kr. / 50 %
  • Fundet hos PanzerScreen.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos PanzerScreen.dk, hvor du kan købe Løbebælte Taske – Blå til kun 39,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Løbebælte Taske – Blå…

Se hos PanzerScreen.dk ❯❯

3: NYXX Speed løbebælte, Sort/Limegrøn

Næste anbefaling er “NYXX Speed løbebælte, Sort/Limegrøn”.

Dagens bedste tilbud på “NYXX Speed løbebælte, Sort/Limegrøn” har vi fundet hos Billig-arbejdstøj.dk hvor prisen lige nu er 69,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
NYXX Speed løbebælteRefleksdetaljer. Løbebælte Lynlåslomme med hul til høretelefoner…

Se hos Billig-arbejdstøj.dk ❯❯

4: NYXX Speed løbebælte, Sort/Magenta

Produkt nummer 4 på vores “løbebælte-liste” er NYXX Speed løbebælte, Sort/Magenta som du lige nu kan købe for 69,- hos Billig-arbejdstøj.dk

Forhandlerens beskrivelse:
NYXX Speed løbebælteRefleksdetaljer. Løbebælte Lynlåslomme med hul til høretelefoner…

Se hos Billig-arbejdstøj.dk ❯❯

5: NYXX Speed løbebælte, Sort/Safety Gul

Forhandlerens beskrivelse:
NYXX Speed løbebælteRefleksdetaljer. Løbebælte Lynlåslomme med hul til høretelefoner…

Se hos Billig-arbejdstøj.dk ❯❯

6: NYXX Speed løbebælte, Sort/Refleks

Sidste produkt på vores liste er NYXX Speed løbebælte, Sort/Refleks som vi har fundet til 69,- hos Billig-arbejdstøj.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
NYXX Speed løbebælteRefleksdetaljer. Løbebælte Lynlåslomme med hul til høretelefoner…

Se hos Billig-arbejdstøj.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste løbebælte i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse løbebælte:

Dyreste Løbebælte på listen er Spanninga S-Run – Løbebælte med Lys for & bag – USB Opladelig fra Cykelpartner med en pris på 639.00. Billigste udvalgte Løbebælte er Løbebælte Taske – Sort som du kan købe for 39.50 hos PanzerScreen.dk. Forskellen på de to priser er 599.5 kr. – de 6 Løbebælte vi har fundet koster i gennemsnit 2750.1 kr.
Ovenstående Løbebælte data og priser er hentet fra 15 butikker (PanzerScreen.dk, PrisPresseren, Billig-arbejdstøj.dk, Nemmegaver.dk, Den Intelligente Krop, Cykelpartner, InCover.dk, Dyrelageret.dk, Canem, Evermart.dk, Hjemmets, Billigsport24, Plusshop.dk, Bazta.com, Proshop.dk). Alle Løbebælte tilbud er opdateret i dag 15-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Løbebælte guides:

Fandt du ikke det rigtige Løbebælte blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Løbebælte:

4 gode grunde til at du bliver glad for at løbe med løbebælte

Faste motionsvaner er vigtigt i en hverdag, hvor mange danskere ellers sidder stille. I den sammenhæng er løbetræning oplagt. Du kan nemlig løbetræne alle steder til alle tider, og teknisk set behøver du ikke andet end et par løbesko. Bliver du en entusiastisk løber, kan det dog være en god ide at investere i andet udstyr, der kan gøre løbeturen nemmere og bedre. En af de helt store er selvfølgelig det såkaldte løbebælte.

Et løbebælte er ganske enkelt et bælte med lommer, der er lavet til løb.

1. God plads til alle nødvendigheder

Med et løbebælte har du altså nem adgang til alt hvad du skal bruge på en løbetur for at gøre den nemmere. De fleste tager for eksempel telefonen med for at kunne spille musik til et par Bluetooth-høretelefoner eller lignende. Særligt på længere ture kan et løbebælte og alle de mange lommer dog også være oplagt opbevaringsplads til meget andet.

Det kan være du gerne vil have en proteinbar, nøgler eller et kort over området med.

2. Langt bedre end lommer

Mange vil nok pointere, at du selvfølgelig også bare kan få løbeshorts med lommer, der således kan tjene samme formål. Et løbebælte er dog lommerne overlegent på en række punkter. For det første er det nemt at dreje bæltet, så du altid har vægten fordelt ligeligt. Hvis du har prøvet at løbe skævt, ved du hvor ødelæggende det kan være for ryg og skuldre, hvorfor den slags bestemt ikke er negligibelt. Derudover kan du dog også være helt sikker på, at dine ejendele ligger fast i et løbebælte.

Løbebæltets lommer er nemlig små og strækbare, hvorfor telefonen for eksempel aldrig hopper rundt og er til gene. Sidst men bestemt ikke mindst muliggør et løbebælte også, at du har dine ting i separate lommer. På den måde skal telefonen ikke ligge samme med en halvspist proteinbar, ligesom den ikke er i fare for at blive ridset af nøglerne.

3. Mange forskellige modeller

Alene grundet lommerne er et løbebælte altså det hele værd. Der findes dog flere forskellige modeller af løbebælter, der således også kan tilføje ekstra funktioner. For eksempel findes der løbebælter, der med velcro eller lignende også bærer et par små drikkedunke.

På den måde kan du drikke vand på vejen uden at skulle bære rundt på en stor, tung og uligevægtig dunk. Der findes også løbebælter specielt til hundeejeren. Disse vil ofte være udstyret med en særlig lomme til godbidder såvel som muligheden for at sætte hundesnoren fast i bæltet.

Afhængigt af, hvem du er og hvilket løbebælte du køber, er der altså masser af gode grunde til at løbe med løbebælte, som helt sikkert vil gøre dine løbeture bedre.

4. Løbebæltet bidrager til motivationen

Det sværeste ved at løbetræne er nemlig at holde motivationen, og det er måske i den kapacitet et løbebælte er allermest vigtigt. Hvis et løbebælte kan gøre turen lidt nemmere og lidt sjovere ved at kunne få telefonen, vand eller snacks med, er det nemlig det hele værd.

Handle løbebæltet online? 3 af de bedste grunde

Her på løbebælte.dk elsker vi nethandel – og her får du vores 3 bedste grunde til at købe løbebælter online.

At købe løbebælter på nettet er utrolig simpelt

Du kan måske huske dengang hvor det at handle på nettet kun var noget for den computerdygtige i familien.

At købe løbebælter var noget man gjorde i butikkerne, og kun hvis man skulle have noget helt specielt bad man familienørden om at finde en webshop og bestille det – dengang fandtes løbebælte.dk jo heller ikke.

I dag er det helt anderledes, og alle fra børn til bedsteforældre har helt styr på hvordan man handler på nettet, så nemt er det.

Du kan shoppe løbebælter på internettet uden at blive forstyrret

Når du sidder derhjemme kan du købe dite løbebælter i god ro mag. Der er ikke noget irriterende baggrundsmusik der spiller og forsøger at få dig til at købe mere.

Der er ikke hele tiden nogen der vil forbi dig og får dig til at føle du står i vejen. Nej, du kan sidde i god ro og mag derhjemme og købe i dit eget tempo.

Skal ikke stå tæt

Hvis du køber dit løbebælte online i stedet for i en butik undgår du at stå tæt sammen med alle de andre shoppere der også er på jagt efter et godt tilbud. Det kan man ellers godt nemt risikere – butikker er små, der er mange der gerne vil købe, og folk har ikke altid den samme fornemmelse for afstand og intimsfærer som du måske har – så at gå i butik kan nemt blive noget af en oplevelse, som du slipper for ved at handle online.

Måske kan du også lide:

Her på Løbebælte.dk skriver vi ikke kun om Løbebælte – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: