Find det rigtige proteinpulver til kvinder med disse 9 tips

Når det kommer til at vælge det rigtige proteinpulver, er der meget at overveje. Inklusive prisen på de forskellige proteinpulvere der findes nu til dages. Men omkostningerne bør være den sidste overvejelse du har, hvis du er seriøs omkring træning og muskelopbygning. Før du overvejer omkostningerne ved de forskellige produkter, skal du først bestemme, hvilke produkter der vil være de mest fordelagtige, for at afgøre, at dette er det bedste proteinpulver for dig.

Når du er på udkig efter det bedste proteinpulver, vil du blive overrasket over antallet af valg, du har, og chancerne er meget gode for, at du uden en vis grundlæggende viden om proteinpulver også bliver enormt forvirret over alle de forskellige mærker der findes og smags varianter. Du vil se pulvere, der kan være lavet af æggehvider, calcium kasein, hele æg, hydrolyseret valle, valleprotein isolat, valleprotein koncentrat, og listen fortsætter og fortsætter. Men følger du de her tips, kan du uden tvivl få bedre styr på hvordan du skal vælge den rigtige protein pulver.

Undersøg de forskellige proteintyper

Er du en kvinde, kan en af disse forskellige proteintyper som nævnt tidligere have forskellige fordele for dig, og det er vigtigt at afgøre hvilke proteinpulver til kvinder, der er det reneste og ikke forstyrre ens hormoner, hvis nu de er tilsat forskellige ingredienser. Du kan endda opdage, at du har brug for en proteinblanding, som i bund og grund er en blanding af flere forskellige typer protein.

Læs mere om emnet

Du kan også opdage, at du har brug for flere forskellige typer proteintilskud, og at der ikke er nogen bestemt type, der er det bedste proteinpulver. For eksempel vil du tage valleprotein efter en træning. Det kan dog være en god ide at tage et hydrolyseret proteinpulver før en træning. Igen, studere selv om de forskellige typer protein, og find ud af, hvilken eller hvilke du har brug for, før du begynder at bruge penge.

Prøv at gå med en proteinblanding

Mange eksperter er enige om, at man burde gå med en proteinblanding, der er det rigtige valg, fordi du får hele mange fordele i løbet af dagen. Afhængigt af dine personlige mål og behov kan du dog vælge at undgå blandinger og vælge individuelle proteintyper på forskellige tidspunkter af dagen. Men på dette tidspunkt skal du begynde at overveje prisen på de bedste proteinpulvere på markedet.

Husk at læse anmeldelserne om produktet før du køber det

De bedste proteinpulvere er dyre; men dyrt indikerer ikke altid kvalitet. Til gengæld er alle kvalitetsprodukter dyrere. Igen er det en god idé at læse anmeldelser af de forskellige proteinpulvere for at finde ud af, hvilket der er det bedste proteinpulver for dig.

Husk mange helsekostbutikker sælger prøvestørrelser

Mange helsekostbutikker har prøvestørrelser af proteintilskud. Før du betaler store penge for store bøtter, skal du i stedet overveje at købe en uges prøvestørrelser – eller to uger – og prøve dem. Dette vil give dig en bedre idé om, hvilket proteinpulver der er det bedste og rigtige proteinpulver til dig og dine mål. Du kunne også overveje at dele en stor bøtte med en ven, så kan i begge tjekke om det er noget for jer, og deles om prisen selvfølgelig.

Spild ikke dine penge på proteinshakes

Forblandede proteinshakes byder på stor bekvemmelighed, men er til en meget højere pris end almindeligt proteinpulver. Dette er grunden til, at mange bodybuildere vælger proteinpulver i stedet for færdigblandede shakes. Men selvfølgelig, er du på farten og har glemt at tage noget proteinpulver med dig til træning, kan du godt købe dig en shake en gang imellem.

Hvis smagen bliver kedelig kan du eksperimenter med dit proteinpulver

Mange oplever, at smagen af proteinpulveret, de har betalt en god penge for, bliver kedeligt i længden. Hvis du tager dine proteinshakes to eller endda tre gange om dagen, kan det hurtigt blive trist og kedeligt med den samme smag hele tiden. Det er her, folk begynder at eksperimentere lidt ved at tilføje andre ingredienser for at få deres proteinshakes til at smage lidt bedre. Du kan nemt forvandle dine kedelige, ofte smagløse, proteinshakes til lækre bodybuilding eller slankekure. Alt du skal bruge for at komme i gang er en blender og lidt fantasi.

Husk dine diætbehov før du blander alt hvad du kan finde i din shake

Inden du skynder dig af sted til dit køleskab for at blande alle de ingredienser du kan finde i din shake, lad os gennemgå nogle grundlæggende principper, som du skal overveje først. Du bør, sigte efter at lave de mest effektive proteinshakes til dine diætbehov. Dette er vigtigt, fordi det ikke nytter noget at smide fuldfed is, chokoladesauce, jordnøddesmør og fuldfed mælk sammen for at skabe en vidunderlig smagende fedtvindende shake. Du skal være lidt klog, når du vælger dine ingredienser.

Husk at bruge så naturlige ingredienser som muligt

Prøv at holde så mange af dine ingredienser så naturlige som muligt. Et godt eksempel på dette er at bruge naturligt jordnøddesmør i stedet for almindeligt jordnøddesmør. Den naturlige version har et bedre protein indhold og også naturlige fedtstoffer, der er vigtige i din kost. Frisk frugt bør bruges, når det er muligt. Frugt indeholder de kulhydrater, der vil give næring til din træning og din dag. De komplekse sukker arter i frugt er vigtige for enhver kost i modsætning til de simple sukker arter i slik, sodavand osv.

Når du endelig har besluttet dig

Når du har besluttet dig for ingredienserne til din shake, er du klar til at gå i gang. Det kunne ikke være enklere. Det er en god idé at tænke over, i hvilken rækkefølge du vil tilføje dine ingredienser i blenderen. Tilsæt altid din primære væske først, så alt det andet, du tilføjer bagefter, let blandes. Efter dette, tilsæt dit proteinpulver og giv din blender et hurtigt boost. Nu er du klar til at tilføje resten af dine ingredienser og blende indtil du får den rigtige konsistens.

Menu
Top