For koldt at løbe i vintermånederne? Sådan får du billigst dit helt eget løbebånd

Nu hvor de kolde måneder ruller forbi, så er det svært at finde motivationen til at trække i løbeskoene og komme ud på de isglatte veje. Hvis du er vild med at løbe, men simpelhen ikke kan få taget dig sammen til at komme ud på de frostklare dage, så skal du have dig dit helt eget løbebånd. Når du har dit eget løbebånd, så kan du løbe når som helst fra komforten i dit eget hjem.

Der er masser af fantastiske fordele ved at have dit løbebånd stående derhjemme. Du vil ikke blive forstyrret af hverken kulde, regn eller slud, når du trygt kan trave afsted inde i stuen, mens du lytter til musik eller ser din ynglingsserie på fjernsynet.

Fordelen ved at have et løbebånd derhjemme

Når der står et løbebånd inde i stuen, så er der aldrig nogen undskyldning for ikke at få klaret den daglige træning. Forståeligt nok så orker man ikke at trække i løbetøjet og tonse afsted på snebeklædte veje, når det er minusgrader og stormfuldt udenfor.

Derfor er det blevet en populær løsning, at flytte løbeturen hjem i stuen. Her kan man altid kan få lagt et par kilometer i benene uden at skulle tænke på vejrforholdende. En anden god fordel er, at du hele tiden kan intensivere din træning ved at løbe længere, hurtigere eller måske endda op ad bakke. Du kan gå nøjes med en kort gåtur, du kan vandre op ad bakke for at tone lår og baller eller sprinte et par kilometer for at træne din kondition.

Få plads til løbebåndet derhjemme

Så du vil gerne have et løbebånd, men du har ikke plads til det derhjemme? Bare rolig et løbebånd behøver ikke fylde en masse hjemme i din stue. Faktisk kan du købe et billigt løbebånd, som kan klappes sammen og flyttes rundt uden problemer. Når løbebåndet ikke er i brug, så kan du klappe det sammen og flytte det ind i et skab, så det ikke står og fylder. Det er især smart, hvis du får gæster over til aftensmad, og du ikke lige gider have et løbebånd, som står og fylder inde i spisestuen.

Motivation til at dyrke motion

Når løbebåndet står lige der i stuen, så er der ingen undskyldninger for at skippe den daglige træning. Mange vælger træningen fra, fordi de ikke orker at tage ud og løbe, gå i fitness eller køre til sportspladsen.

Hvis løbebåndet allerede står i hjemmet, hvad skulle så stoppe dig fra at tage en kort løbetur? Det kræver ikke mere end 20 minutter på løbebåndet, så er den daglige træning klaret. Du kan endda gøre det foran fjernsynet, og følge med i den daglige julekalender, mens du får lagt kilometerne bag dig.

Køb dit løbebånd på tilbud

Drømmer du om et løbebånd, men føler ikke at du har pengene til det? Bare rolig, det behøver faktisk ikke koste en bondegård, at få et løbebånd til hjemmet. Du kan med fordel finde et løbebånd på tilbud, eller købe et løbebånd brugt, hvis du gerne vil spare nogle gode penge. Løbebånd kommer hele tiden på tilbud, så det er om at holde øje med de gode nedslag, når de byder sig.

Nogle af de bedste og dyreste løbebånd kan sagtens komme til at koste helt op til 50.000kr., men på tilbud kan du få stærke procenter på mange af de gode modeller. Du kan også sagtens finde gode løbebånd til under 5000kr, men funktionalitet og kvalitet går ofte hånd i hånd med prisen. Derfor er det en bedre ide at holde øje med kvalitetsmodellerne, når de kommer på tilbud.

Sådan får du råd til dit løbebånd

Drømmer du om et løbebånd, men du kan simpelhen ikke finde penge nok til det? Hvorfor ikke splejset sammen med familien eller naboen, og gå sammen om at købe et løbebånd. Måske kan I aftale at stille løbebåndet i en fælles garage, så flere folk kan få glæde af det, når det passer dem.

Hvis I er en håndfuld mennesker, som splejset om løbebånde, så skal i måske kun af med 500-1000kr per mand. I sidste ende er et løbebånd en fantastisk investering, som du, samt familien og nabolaget, kan få glæde af i mange år.

Menu
Top