Udgivet i Artikler om Træning

På løbetur i Toscanas bjerge - 5 ting du skal huske som er anderledes end hjemme

Af Løbebælte.dk

Skal du på sommerferie til Toscana? Det er et meget populært sted at rejse hen, hvilket der er mange gode grunde til. Det er et flot område, der er fyldt med bakker og vinmarker, der gør hele oplevelsen meget idyllisk. Vejret er lækkert, hvilket derfor passer perfekt til at bruge hele dagen udenfor.

Hvis du er en aktiv person, så vil du helt sikkert også prøve at løbe en tur i de flotte omgivelser og varmen. Der er dog et par enkelte ting, som du skal huske på, når du løber i Toscana. Det er ikke helt ligesom at løbe hjemme i Danmark, hvor vejret ofte er gråt og kedeligt. Derfor kan du med fordel tage et kig på nedenstående ting, som du skal huske, når du er ude og løbe i Toscanas bjerge og landskab.

1. Pas på solen

Det første du skal tænke på, at solen kan være meget skarpere i Toscana end den er i Danmark. Du skal derfor være opmærksom på en række forskellige ting, når du er ude og løbe i forhold til solen.

Du skal huske solcreme, da du kan blive forbrændt voldsomt, hvis ikke du er beskyttet mod solen, når du er ude og løbe. Det er bedst, at du køber solcreme, der kan holde til vand og sved, da det ellers vil falde af, når du begynder at svede. Herudover skal du være opmærksom på, hvordan din krop reagerer på solen og dens varme. Det spiller en stor rolle, hvordan din krop reagerer, da det er her, at det godt kan gå galt. Hvis du føler dig til utilpas skal du finde skygge og drikke godt med vand.

2. Husk kontanter

Det er en rigtig god ide, at du har kontanter med i dit løbebælte. Det sikrer, at du har mulighed for at købe noget, hvis du har brug for det. Det kunne være en kold is, vand eller sodavand, som du skal bruge til at køle ned med.

Herudover er Toscana fyldt med hyggelige afkroge, hvor du kan nyde en lækker is. Du vil helt sikkert opleve nye ting på løbeturen, som du ellers ikke ville se. Derfor er det en god ide, at du har kontanter med, så du ikke er begrænset af, at du ikke har nogen kontanter.

3. Ikke sikkert der er dækning

Det er meget populært at bo på landet, når man er på ferie i Toscana. Her vælger mange at bo på en vingård eller en anden landejendom væk fra andre mennesker og tæt på naturen. Det betyder dog også, at det ikke er altid, at du vil have mobildækning, når du er ude og løbe. Det er derfor en god ide, at du har en ide om, hvorhenne du løber, da der kan komme steder, hvor der ikke er dækning til din GPS. Du kan altså fare vild, hvis du løber langt og mister din dækning.

4. Husk vand!

Du må ikke glemme dit vand. Det er egentlig ikke som sådan en ny ting, men du skal være ekstra opmærksom på det, når du løber i Toscana. Du vil helt sikkert også få brug for mere væske, når du er på løbeturen. Det er bedre at have lidt for meget med, end at du har for lidt vand med, når du skal ud og løbe.

Herudover kræver det måske også lidt mere forberedelse, hvor du bruger noget tid på at drikke godt med vand inden, at du skal ud og løbe. På den måde sikrer du også, at du ikke dehydrere i varmen, når du er ude på løbeturen.

5. Nyd dine omgivelser

Den største forskel fra, når du løber derhjemme er helt sikkert landskabet. Det er utrolig flot, når du bevæger dig rundt i Toscana. Derfor er det også vigtigt, at du giver dig selv lidt ekstra tid og energi til at nyde dine omgivelser. Du skal huske at nyde, at du har mulighed for at løbe så flot et sted.

Det er ikke så ofte, at du vil få så flot en udsigt, når du er ude og løbe. Det må om noget andet ikke også give en masse motivation til at løbe lidt længere, da du på den måde også får lov til at se en smule mere af Toscana og det område, som du bor i.

Find det du mangler på løbebælte.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 13.126 produkter fra mere end 78 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 30.582 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-23 09:03:24.

21
Produkttyper
13.126
Produkter
78
Forhandlere
30.582
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.